חוגי בישול ואפיה לנוער - השף הצעיר

מה לומדים?

הכנת טורטלטים במלית פירות העונה , עוגת טורט , עוגת היער השחור , עוגיות שוקוצ'יפס , עוגיות חלבה , בצק שמרים במילוי שוקולד/קינמון , בצק פריך שוקולד/אגוזים , קרפים , בלינצ'סים , לחם אגוזים/זיתים, לחמניות, פיצות, בצק עלים מתוק/מלוח, פסטות , פשטידות, תבשילי בקר , בעלי כנף , דגים ותוספות...

למי מיועד הקורס?

הקורס מיועד לבני נוער בגילאים 12-18 , אשר יתקבלו ללימודים רק לאחר שיעברו ראיון אישי ושיחה עם ההורים. הנערים/ות  חייבים להיות בעלי התנהגות למופת ואורינטציה לבישול ואפייה.

איך לומדים ומתי?

הלימודים יתבססו על סדנאות אפיה ובישול במטבחי המכללה , כל אחד יכין בעצמו.
כל סדנא אורכת כ-3 שעות , כל משתתף יקבל חוברת מתכונים.

מי מלמד?

השפים של המכללה.

כמה זמן נמשכים הלימודים?

8 מפגשים של 3 שעות למפגש.

הערה: יש להצטייד בנעלים שטוחות וסגורות , ביגוד מתאים לעבודה בסדנא . לכל משתתף ינתן סינר מקצועי.

הרשם עכשיו

בוגרים כותבים וממליצים

אומנות בשרות הקונדיטאות 

תלמידי מכללת רימונים משתמשים , בלימודי טבחות וקולינאריה בסכינים היוקרתיים של חברת ARCOS - המשווקים ע"י חברת רוסולינג .

הדרך להיות שף עוברת במכללת רימונים

 
דף הבית