תזונה טבעית ובישול בריא

גופנו אינו פח זבל!

בואו ללמוד כיצד לשפר את המטבח הביתי בכדי לשמור על בריאות המשפחה.
הבישול הבריא הוא רפואה מונעת ומתקנת. הידעתם כי תזונה נכונה משפרת בצורה משמעותית בעיות לחץ דם , סוכרת , אסטמה , מגרנות , כאבי ראש , דלקות פרקים , כולסטרול גבוה ועוד...

נושאי לימוד נבחרים:

  • מהי בריאות טובה? מושגים , פילוסופיה, של הרפואה הטבעית.
  • פחמימות מלאות ופחמימות מזוקקות ( סוגים , מה מומלץ ולמה?)
  • חלבונים מן החי וחלבונים מן הצומח (סוגים, מה מומלץ ולמה?)
  • שומן רווי לעומת לא רווי (סוגים , דוגמאות,המלצות)
  • ויטמנים , מינרלים, אינזימים ( היכן נמצאים - יתרונות)
  • מאכלים מיוחדים (טופו ,מולסה ועוד...)
  • ממרחים לסלטים (מתכונים וטעימות).
  • דגנים וקטניות (מתכונים וטעימות)
  • עוגות ולחמים מדגנים מלאים ועוד טיפים לאפיה ביתית (מתכונים וטעימות)
  • מאכלי טופו ותחליפי חלב
  • הנבטת נבטים , פשטידות
  • מיצים,תפריט מאוזן , דיאטה.
  • המלצות לבעיות נפוצות (עצירות,כולסטרול,אנסטיאופרוזס)
  • אלרגיה במזון (גורמים סימפטומים, המלצות לטיפול טבעי)
  • דה טוקסיפיקציה - ניקוי מרעלים- המלצות לטיפול טבעי
  • הפלורה במעיים+פרוביויקה , המלצות לטיפול טבעי
  • קנדידה-בדיקות,המלצות לתזונה וטיפול טבעי
  • בעיות עיכול: עצירות ,שלשול, טחורים, מחלות מעיים
  • הרפיה+מדיטציה,דמיון מודרך , נשימה מודעת
  • קינסיולוגיה-בדיקה לאלרגיה (התנגדות שריר)

שיטת הלימוד:

הלימודים מתבססים על הרצאות , הכרת מיני מזונות , הדגמות, טעימות ושפע מתכונים.

מבנה הלימודים:

56 ש"ל , במשך 14 מפגשים , פעם בשבוע , בין השעות: 16:30-20:00

תנאי קבלה :

ידיעת השפה העברית

תעודת סיום:

תעודת הגמר מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.

הרשם עכשיו

בוגרים כותבים וממליצים

תלמידי מכללת רימונים משתמשים , בלימודי טבחות וקולינאריה בסכינים היוקרתיים של חברת ARCOS - המשווקים ע"י חברת רוסולינג .

הדרך להיות שף עוברת במכללת רימונים

 
דף הבית