"פותחים שולחן" בישול לחובבים

קנו לעצמכם מתנה ...

סדנאות הבישול והאפיה , ילמדו אתכם כל נושא קולינרי שעולה בדעתכם .
הסדנאות הן בעצם שיעור בישול ואפיה, שיעזור לכם להפתיע משפחה וחברים חובבי מאכלי עמים , פשטידות , לחמים וקינוחים מיוחדים.
תוכלו להנות מסדנאות ברמה מקצועית גבוהה ויחס אישי.


 
  • חטיפי אירוח +ממולאים
  • אפיית לחמים
  • תבשילי דגים
  • פסטות , רטבים , פשטידות
  • מנות צימחוניות
  • מנות קינוח
  • תבשילי עמים ועדות
  • נושאי לימוד נבחרים:

    • מנות ראשונות, מנות ביניים
    • סלטים
    • תבשילי בעלי כנף
    • קדירה ביתית
    • מרקים
    • מתכוני בשר
    • בצקים בסיסיים

    התוכנית ניתנת לשינוי עפ"י דרישת המשתתפים.

    מבנה הלימודים:

    תוכנית בהיקף של 60 ש"ל , מעשי , במשך 12 מפגשים.
    פעם בשבוע בין השעות 16:00-20:00.

    שיטת הלימוד:

    • מבשלים , מטגנים , אופים , לשים ומרדדים .
    • השיעורים מתבססים על הדגמות השף ותרגול מעשי .
    • בסיום כל סדנא פותחים שולחן עם יין טוב.

    תעודת סיום:

    תעודת הגמר מותנת בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.

    הרשם עכשיו

    בוגרים כותבים וממליצים

    אומנות בשרות הקונדיטאות 

    תלמידי מכללת רימונים משתמשים , בלימודי טבחות וקולינאריה בסכינים היוקרתיים של חברת ARCOS - המשווקים ע"י חברת רוסולינג .

    הדרך להיות שף עוברת במכללת רימונים

     
    דף הבית