יסודות אומנות הבישול/טבחות

על מנת לרכוש מיומנויות מקצועיות בתחום הבישול הקלאסי , גיבשנו תוכנית לימודים עשירה ומגוונת ,המקנה ידע נרחב לבישול נכון ולמיצוי מקסימלי של חומרי הגלם.

מטרת התוכנית:

להקנות לתלמיד מיומנויות מקצועיות בענף הטבחות, לטפח בתלמיד את אומנות הבישול וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח במטבחי בתי מלון , מסעדות, ובתי הארחה , אולמות אירועים , חברות קייטרינג ועוד...

למי מיועדת התוכנית?

  • לכל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר.
  • לכל מי שמעוניין לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי , מעניין וטעים.
  • לכל מי שמעוניין להעשיר את התחביב ולשנותו למקצוע.

נושאי לימוד נבחרים:

  • מבוא לעולם הגסטרונומיה
  • תברואת מטבחים
  • תזונה
  • כשרות
  • מנות עיקריות : בקר ,בעלי כנף ודגים
  • מנות ראשונות וביניים
  • שיטות בישול והכנת מזון
  • מרקים ורטבים
  • תורת החומרים
  • צורות חיתוך
  • ציוד ומכשור
  • תוספות: אורז,פסטה ותפו"א
  • מטבח קר
  • קונדיטאות, אפיית לחם
  • סדנאות שפים אורחים
  • סטאג'

תנאי קבלה:

  • ראיון אישי
  • ידיעת השפה העברית

מבנה הלימודים:

כ-8 חודשים , פעמיים בשבוע , בין השעות : 21:00- 16:00.
תוכנית הלימודים בהיקף של 69 מפגשים,389 שעות לימוד, עיוני ומעשי ,לא כולל סטאג'.
במשך הקורס חובה לצאת לסטאג' של 160 ש' , במטבחי מלונות , מסעדות אולמות אירועים ועוד...

תעודת סיום:

  • תעודת הגמר מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.
  • מועמדים שלהם שלוש שנים ניסיון מוכח במקצוע - יוכלו לגשת למבחני הסיווג - סוג 1 באומנות הבישול.

הערה: שכר הלימוד כולל כלי עבודה אישיים ואינו כולל ביגוד מקצועי.

הרשם עכשיו

בוגרים כותבים וממליצים

תלמידי מכללת רימונים משתמשים , בלימודי טבחות וקולינאריה בסכינים היוקרתיים של חברת ARCOS - המשווקים ע"י חברת רוסולינג .

הדרך להיות שף עוברת במכללת רימונים

 
דף הבית