אומנות הבישול סוג 5- מסלול הסמכה לשפים

מטרת התוכנית:

לימודים מתקדמים כהכנה למבחני הסיום לצורך הסמכה של משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה לתואר "שף".

נושאי לימוד נבחרים:

  • טרמינולוגיה מקצועית
  • ביקורת מזון ומשקאות
  • תכנון תפריטים
  • תורת הבישול
  • ניהול והנעת צוות
  • תברואת מזון
  • מגדנאות
  • יחסי עובד מעביד
  • תכנון מטבחים וציוד
  • תזונה ובישול בריא
  • חונכות והדרכה

למי מיועדת התוכנית?

הלימודים מיועדים לטבחים העונים על הקריטריונים הבאים:

מי שעבד לפחות שנה לאחר קבלת תעודת סוג 4.

מי שעבד לפחות שנתיים לאחר קבלת תעודת סוג 3.

בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 9 שנים, ללא תעודת מקצוע.

מבנה הלימודים:

212 ש"ל, במשך 26 מפגשים, פעמיים בשבוע, בין השעות: 15:00 - 08:00.

 *הקורס כולל לימודים עיוניים בלבד.
 *בסוף הקורס יתקיימו שני מבחנים עיוניים של משרד התמ"ת.
 *מי שעובר את המבחנים של משרד התמ"ת בציון 70 לפחות, יהיה זכאי לגשת לועדת ההסמכה תואר "שף".

שינוי - ציון "עובר " לצורך קבלת תעודות משרד התמ"ת

תעודות סיום:

1.תעודת גמר מקצועית של מכללת רימונים, מותנית בהשתתפות של לפחות 90% 
   משעות הלימוד ועמידה בכל המטלות הלימודיות, כולל מבחנים פנימיים.

2.תעודת סוג 5 של משרד התמ"ת.(לעוברים בהצלחה את המבחנים הממשלתיים וועדת ההסמכה).

תנאי קבלה:

תלמידי מכללת רימונים משתמשים , בלימודי טבחות וקולינאריה בסכינים היוקרתיים של חברת ARCOS - המשווקים ע"י חברת רוסולינג .

 הדרך להיות שף עוברת במכללת רימונים

 
דף הבית