יסודות הקונדיטאות/מגדנאות

שוב לא הצליחה העוגה? הסופלה תמיד נופל? איך עושים את הקישוט הזה?
קונדיטאות זה אומנות בפני עצמה הנשענת על משמעת אישית מקצועית
וקפדנות ללא פשרות.
את כל התשובות לשאלות אנחנו נספק. במכללת רימונים, תוכלו לרכוש את הידע המקצועי תוך כדי התנסות מעשית בכל הקשור לתחום הקונדיטאות.

מטרות התוכנית:

  • להקנות לתלמיד מיומנויות בענף הקונדיטאות.
  • לפתח מודעות לאפיונים המרכזיים של התפקיד הקונדיטור וחשיבותו במשק בכלל ובענף הארחה בפרט.

למי מיועדת התכנית:

  • לכל מי שעוסק בתחום ולא עבר הכשרה מקצועית בעבר.

  • לכל מי שמעוניין לעבור הסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומתוק.
  • לכל מי שמעוניין להעשיר את התחביב ולשנותו למקצוע.

  • מגוון קינוחים
  • בר וינאי
  • פטיפורים ועוגות זילוף
  • עוגות כלה
  • מנות קינוח
  • פיסול במרגרינה
  • קישוטי מרציפן
  • שוקולד ופרלינים

נושאי לימוד נבחרים:

  • תורת המקצוע
  • תורת חומרי הגלם
  • ציוד ומכשור
  • תזונה ותברואה
  • כשרות
  • סוגי בצקים
  • לחמים, לחמניות ומאפים מלוחים
  • עוגות פאי, פירות, אגוזים
  • טורטים ועוגות קרם

מבנה הלימודים:

תוכנית הלימודים בהיקף של 300 ש"ל, עיוני ומעשי, במשך 60 מפגשים.

כ- 8 חודשים, פעמיים בשבוע, בין השעות 16:00 ל- 20:00.

תנאי קבלה:

  • ראיון אישי
  • ידיעת השפה העברית

תעודת סיום:

  • קבלת תעודת גמר מותנית בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד.
  • מועמדים שלהם שנתיים נסיון מוכח במקצוע- יוכלו לגשת למבחנים הסיווג: סוג 1 בקונדיטאות.

הערה: שכר הלימוד כולל כלי עבודה, ואינו כולל ביגוד מקצועי.

הרשם עכשיו

בוגרים כותבים וממליצים

אומנות בשרות הקונדיטאות 

תלמידי מכללת רימונים משתמשים , בלימודי טבחות וקולינאריה בסכינים היוקרתיים של חברת ARCOS - המשווקים ע"י חברת רוסולינג .

הדרך להיות שף עוברת במכללת רימונים

 
דף הבית