בישול A la cart

הקורס מיועד לטבחים בלבד.

קורס בישול A  la  cart מאפשר התמחות והכשרה קולינארית בתחום המסעדנות לכל מי שעוסק במקצוע הטבחות.

למי מיועדת התוכנית:


** לכל מי שעוסק בתחום הטבחות.
**לבוגרי קורסי טבחות (בעלי סיווגים מקצועיים).
 

מבנה הלימודים:


כ-4 חודשים , יום בשבוע . בין השעות 09:00 עד 13:00 .
תוכנית הלימודים בהיקף של 20 מפגשים , 100 ש"ל אקדמיות.

אודות התוכניות:

הקורס מתבצע במטבחים הלימודיים של המכללה ויכלול גם לימוד מעשי במסעדות באיזור הצפון.
המשתתפים יתרגלו הכנת מנות בשיטת a  la  carte.
בקורס יעשה שימוש מעשי בבשרים יוקרתיים:  סינתיה , פילה , אנטריקוט , צלעות טלה , כבש , חלקי פנים , בעלי כנף מיוחדים וכן שימוש בדגים יוקרתיים.
צוות השפים המנוסה של מכללת רימונים יצטרפו גם שפים אורחים כמו:
גילי אלטמן (מסעדת שף – אמירי הגליל)
אילן רוברג (מסעדת שף רוברג) , ועוד.
כמו כן יתקיים סיור מקצועי במסעדות מפורסמות באיזור המרכז  ומפגש עם שפים המנהלים אותן.

 תעודת סיום:

קבלת תעודת גמר מותנת בהשתתפות של לפחות 90% משעות הלימוד והשלמת כל הדרישות הלימודיות , כולל מבחן מעשי.

הרשם עכשיו

בוגרים כותבים וממליצים

תלמידי מכללת רימונים משתמשים , בלימודי טבחות וקולינאריה בסכינים היוקרתיים של חברת ARCOS - המשווקים ע"י חברת רוסולינג .

הדרך להיות שף עוברת במכללת רימונים

 
דף הבית