סטאג' והתמחות מקצועית

הסטודנטים מתמקצעים וחווים את עולם העבודה האמיתי במהלך הסטאג' והעבודה המעשית אליה הם מופנים ע"י המכללה.
תקופת הסטאג' בהדרכה והנחיה של צוות המורים ורכזי המגמות, מאפשרת לסטודנט להגיע לרמת הישגים גבוהה ולהשתלב ביתר קלות בשוק העבודה התוסס.

מכללת רימונים נמצאת בקשר עם מוסדות מובילים בארץ : רשתות מלונות, רשתות מזון, חברות קייטרינג, מסעדות, אולמות אירועים ועוד.

הנהלת המכללה שומרת לעצמה את הזכות לקבוע מקום סטאג', לאשר מקום סטאג' המוצע על ידי התלמיד, או להתנגד למקום הסטאג'.

קריטריונים לאישור מקום הסטאג' בטבחות ובקונדיטאות:

* מקום הפועל ברציפות לאורך כל השנה.

* מקום המעסיק שף עם תעודת סוג 4 לפחות.

* אישור תפריט המקום על ידי רכז הקורס.

 
דף הבית